0566 60 29 22 (dag en nacht bereikbaar)
logo anne de jong


mijn werkwijze


Ik neem de tijd om met u stil te staan bij wat er mogelijk is. Niet alles hoeft direct al de eerste dag besloten en geregeld te worden, voor sommige keuzes is er tijd nodig om tot een goed besluit te komen.
We beginnen met het verzorgen van de overledene en het bespreken van datgene wat als eerste aan de orde komt. Wilt u de overledene thuis opbaren, in een uitvaartcentrum of nog ergens anders? Kiest u voor een begrafenis of voor een crematie? En naar welke dag en tijd gaat uw voorkeur uit?

In de dagen die volgen, vullen we de uitvaart stapsgewijs verder in. Uw wensen en ideeën staan centraal, ik adviseer, doe suggesties en help u bij het maken van keuzes. Zo kunt u de uitvaart op een eigen manier vorm geven. Een vorm die past bij de overledene en die tegemoet komt aan de wensen van degenen die achterblijven. Ik ben zoveel mogelijk op de achtergrond aanwezig. Waar nodig geef ik advies en begeleiding en achter de schermen regel ik de praktische zaken zodat alles verloopt op de wijze die u voor ogen heeft.

slide werkwijze2